Gemma  

Svingelskogen`s Baby It`s You (oppkalt etter en Beatles-låt)

f. 2.9.2018

Foreldre;  Bogaloo`s Hungry Heart    &   Mi-Mio`s Date with the Rain 

7 uker
7 uker

1.november -18:
Gemma er født som eneste tispe i kullet blant 6 hannvalper. Det var derfor mange som var klare til å overta henne, men jeg er veldig glad for at hun kunne flytte over grensen til farens fødested :) Gemma har kanskje blitt litt preget av alt testosteronet fra livmoren til leken i valperommet... det vil vise seg ....hun liker fille-lek, men ellers er det veldig lite kampbiting i klærne.....Hun har vist seg å være modig og tillitsfull overfor barn og voksne, hun er nysgjerrig i nye miljøer, men går mer forsiktig fram når hun møter ukjente voksne hunder. Så langt har hun vært enkel å få i hus og inn i rutinene her - hun spiser godt uten noe dikkedarier, hun har godt sovehjerte og er stille lenge om morgenen.Selv om hun prøver ut egne meninger under håndtering, stell, klipping osv..., så gir hun opp protestene hvis jeg er staere. Gemma har vokst opp i et lite bymiljø så det å gå i trafikkerte omgivelser, inn og ut av butikkdører, over rister og trapper, enset hun nesten ikke.   
Gemma er nå 8 1/2 uke og akkurat 6 kg. Bred og kompakt bygget, mye ekstra skinn og lodden,tykk pels på utsiden. Hun har gått fra å ligne en amris i hodet til å bli mer clumber .... :)  men vi har ingen bekymringer for det ennå......

9 1/2 UKE GAMMEL

8.november -18 :
Litt prinsesse - vil - ikke når vi skal stille opp og " ta grep "  :)
blir slapp og vinglete i kroppen, mer som en kokt spagetti .....hun er strammere i ryggen når hun fristiller seg og f.eks. studerer fugler på brettet :) Hun er en enkel, kosete, selvstendig, oppfinnsom og modig valp. Går bratte trapper opp og ned helt av seg selv, jeg rakk ikke å vise henne før hun hadde skiftet etasje :) Hun går ut i mørket alene, som ingen ting.... Jeg fant henne ligge og sove oppe på et stort trådbur der jeg hadde lagt en bunke med sammenbretta hundetepper. Nå etterpå har jeg sett hvordan hun klatrer oppover siden på nettingen - hun liker å sove i høyden :)  Men hun kan absolutt sove hvor som helst, og gjerne oppå bena mine når jeg sitter i sofaen. Og så vil hun aller helst ligge der selv :) Hun har Lakka som favoritt lekekompis her i flokken -  blir veldig vill og knurrer og biter i ørene så fort hun møter Lakka. Det er gjensidig god relasjon og lekelyst.