Gemma  

Svingelskogen`s Baby It`s You 

f. 2.9.2018

Foreldre;  Bogaloo`s Hungry Heart    &   Mi-Mio`s Date with the Rain 

Oppdretter; Isabell Åmark
Gemma 8 mndr og flaggansvarlig 17.mai
Gemma 8 mndr og flaggansvarlig 17.mai

Nye hundevenner av nye raser: jakt-terrier og elghund - disse 3 ble en god match sammen :)

7 mndr
7 mndr

Endelig kom vi oss på valpeshow. Arrangør NSK avd Møre og Romsdal på Sunndalsøra.
Her ble det 3.plass i klassen for dommer Arne Foss. Veldig løs med mye skinn og pels, trekker nok ned, men mye bra kommentarer på kroppsdetaljer og tilgjengelighet..... På tross av veldig lite handlertrening og ringtrening med andre hunder, så synes jeg Gemma fulgte meg med bra fokus ( under )

7 mndr
7 mndr

                                                     Gemma` s mor Dottie / Bogaloo`s Hungry Heart4 1/2 mnd og tannsettet er snart fullt. Tannstillingen ser veldig  bra ut, alle små premolarer er på plass og hjørnetennene er på god vei.

4 mndr
4 mndr
4 mndr - en skikkelig pudder-prinsesse som elsker snø :)
4 mndr - en skikkelig pudder-prinsesse som elsker snø :)
4 mndr, litt alternativ oppstilling når man ikke har fotografhjelp :)
4 mndr, litt alternativ oppstilling når man ikke har fotografhjelp :)
7 uker
7 uker
9 uker
9 uker

Kongle-nissene nederst på juletreet er nå spist :) Og ellers så har hun alltid noe småtteri i munnen som hun tygger på - skjønner ikke alltid hvor hun har funnet det heller....

3 1/2 mndr gammel

Gemma er en veldig matglad og enkel valp å servere :) Hun spiser fort og mye, og det samme skjer med veksten / størrelsen :) Hun er bare SÅ tung å prøve å løfte på :) Målene nå er 16 kg på vekta og 40,5 cm på tommestokken :) Pels og spesielt beheng kommer ut i tykke mengder. Tannfellingen har nettopp begynt, men de små foran spretter ut og har vokst flere mm i løpet av natta .... Dette er en så spennende fase, men det ser ut som over-/ undertenner kommer på rett plass - nokså romslig her :)

Ellers er hun en meget oppvakt valp som også er kjapp i vendingen - spretter og hopper i og over møblene :) Hun er så glad når hun kommer inn etter en luftetur, såg da racer hun fram og tilbake i sofaen før jeg rekker å stoppe henne :)  Hvis jeg kremter litt strengt så legger hun seg tvert flat og rolig i dekkstilling, og ser på meg med dådyrblikket :) Hun tilbyr mye blikk-kontakt og hun sitter ofte og bare studerer meg og venter......