Mi-Mio - springere på praktisk jakt

Mali 3 år
Mali 3 år
Salto 1 1/2 år
Salto 1 1/2 år
Tuva gjør rent rådyret på skuddstedet.
Tuva gjør rent rådyret på skuddstedet.
Theo er dyktig til å spore fram elg til postene..... med Håvard
Theo er dyktig til å spore fram elg til postene..... med Håvard

Sammen med eier Tone Lynmo har Mali har vært på mange jaktturer både i skogen og på fjellet i høst. Bildet viser høstens første rype. 


Mali har også gjort en god jobb etter klovdyr. Tone skriver;
De med lange ører kan også være en kjempe bra "elg hund" . Mali ble satt på fersk spor der en stor elgokse hadde blitt observert. Tok sporet med 'en gang. Etter ei god stund klarte hun å ta ut oksen igjen. Vi gikk sporet i 1 - 2 timer. Observerte oksen ei lita stund der den gikk 200 - 300 meter foran oss. 4 mann satt på post ulike steder i skogen og til slutt klarte Mali å drive oksen rett foran post der den ble felt i skogen på ei myr. Datt på skuddplassen.Rapport fra Tromsø

To flotte dager forrige uke på jakt på Ringvassøya /Skogsfjordvatnet Bra med fuggel som vanlig på øyene utenfor Tromsø. 
9 ryper er Salto og jeg veldig godt fornøyd med. Sliten gutt var det i helga, og ble litt sårfota på venstre hovedpute. Det går veldig mye bedre no. Har selv hatt meniskoperasjon i dag, så det går nok noen uker til vi kommer oss på fjellet igjen.

Skogsfjordrypa`s skrækk, Salto, har tatt en liten pause i jakta og ælske alt av bær. Det har vært et kronår for molter, blåbær , krøkebær og tyttebær. Bæran e behørlig sylta, safta og frøsse. Holt på å si god hælg, men d e jo mandag for svarte.
Hinkepåkrøkka-hilsen,Stig
Juno,5 år,  har sitt eldorado på Hardangervidda, der hun deltar i jakt fra august og til nærmere jul. Her er en dag i august og eieren skriver ; Då er endelig reinsjakta i gong! Juno har vore på Hardangervidda dei siste dagane og resultatet hittil er 2 flotte bukkar - både mann og hund håpar på meir.